kontorsstädning stockholm | Rengöring av dina stoppade möbler

Jag är inte uppväxt i sverige, så ni får ursäkta min dåliga svenska. Men är det nåwere given jagkan är det städning! I mina artiklar vill jag försöka ge råd till dig om vad du bör tänka på. Gäller det kontorsstädning stockholm eller någon av våra andra tjänster från vårt anrika städbolag, så tveka inte att ringa! Vi ser fram emot ditt samtal.
Damm, kroppen svettas, och andra själ är en daglig förklaring på varför soffor och stolar ser grådaskiga och ointressanta ut. Vanliga rengöring av stoppade möbler kommer att bibehålla dessa. Eventuella u.S.A.äpp ska saneras omedelbart, naturligtvis, och klädsel bör dammsugas minst månadsvis. En övergripande rengöring en gång eller två gånger in step with år kommer att ta bort alla ingrodd smuts och lukt.
Effektiv fläckborttagning
Skydda dina möbler från oavsiktliga usaäpp är det bästa sättet att förhindra fläckar. Införande några regler bör hjälpa dig i detta arbete.
Ingen förtäring eller dryck utanför oköket.
Håll fötterna (särskilt skor) bort av klädsel.
Håll husdjur bort av möbler.
även med dessa regler, kommer du fortfarande sannolikt möter spill ibland. Nyckeln until att hålla dem från att förvandlas till långsiktiga fläckar är att behandla dem så citadel som möjligt. Det är en bra idé att hålla absorberande handdukar until arms för att suga upp spill så snart sådana skett. Speedy tryck kan suga upp vätska som har trängt in i fibern fyllningen.
För att ta bort spill färg, en kommersiell fläckbehandling eller allmän klädsel renare kommer brukar göra susen. Innan du väljer en renare kommer möblerna etikett måste kontrolleras för rengöring koder. Ett “s” anger att rengöringsmedel är säkra, och en “w” visar att det är säkert att använda vatten. Ett “x” innebär dock att klädseln bör rengöras av en professionell firma.
Tänk på att om vatten är inte säker för din klädsel, är det viktigt att välja en “vattenfri” rengöringslösning. Vissa skum rengöringsmedel är speciellt framtagen för att lyfta fläckar utan användning av vatten. Anvisningarna på produktetiketten ska följas noggrant.
Guys å andra sidan, om kan rengöras möblerna med vatten men inte med lösningsmedel, behövs ett okonventionellt tillvägagångssätt. Det kan tyckas märkligt att försöka rengöra fläckar på stoppade möbler utan en verklig renare, men när fläckar åtgärdas omedelbart, kan vanligt vatten ofta gör ett fantastiskt jobb. Efter att ha absorberat så mycket vätska som möjligt, kan en fuktig trasa utplånas mot spillet att lyfta fläcken. Nya, rena områden av duken ska användas för varje blöt. Så småningom ska hela spill lyftas av duken.
Dammsugning av möbler
Damm och andra fina jord skapar friktion mot möbeltyg som faktiskt leder until skada. Friktionen bär bort på de enskilda trådarna och kan orsaka mikroskopiska hål och nedsuttna områden. Med tiden, lämnar detta klädseln ser gamla, slitna och smutsiga.
Dammsugning åtminstone en gång i månaden, helst en gång varje vecka kommer att ta bort detta damm och skräp. För de flesta tyger, är det säkert att använda vanliga borst fästen, guys det är en bra idé att undvika motordrivna “borstar.” de kan agitera klädseln för mycket och orsaka skada.
Några mer bräcklig klädsel, som läder och mocka, bör borstas stället för dammsugas. En liten borste och sopskyffel kan användas för att borsta damm från tyget, med början upptill och arbetar mot botten av möbler.
Djuprengöring av stoppade möbler – detta ska du tänka på!
En eller televisionå gånger in keeping with år, beroende på allmänna markytan bör stoppade möbler erhålla en övergripande, djup rengöring. Alternativen innefattar:
Hyra en professionell städning
Hyra en ångtvätt eller med hjälp av någon som du äger
Rengöring för hand med en trasa och hemlagad rengöringslösning
Rengöring för hand med en färdigköpta skummande rengöringsmedel
Vårt städbolag har valt att inrikta oss på kontorsstädning stockholm, hemstädning, flyttstädning och trapphusstädning för bostadsrättsföreningar så ring oss!
En professionell städare kommer att ge en säker och effektiv ren, ofta o.K.å en garanti. Möbler skall professionellt rengöras eftersom de lätt kan skadas med vanliga rengöringsmetoder. Naturligtvis är professionell rengöring det dyraste alternativet och du kanske vill rengöra dina möbler själv om det är möjligt.


Stoppade möbler kan säkert rengöras med ångrengöringsmaskiner. Dessa maskiner fungerar genom att injicera varmt vatten och rengöringsmedel över klädseln att lossa inbäddade smuts. Det smutsiga vattnet extraheras sedan tillbaka in i maskinen. Klädseln kommer lufttorka beneath en length på ca intercourse timmar.
Framförallt i vår carrier för kontorsstädning stockholm är företagen beredda att betala vad som krävs för att deras dyrt införskaffade möbler håller hög prestanda. Detta borde vi tänka oftare på även privat!
Rengöring av stoppade möbler för hand är en mer tidskrävande alternativ guys kommer att bli nödvändigt för vissa tyger. Om vatten är inte säkert för tyget, kan en skummande klädsel renare användas för att rengöra hela ytan. Efter de etiketten riktningar, kan dammsugaren appliceras på ett litet område av soffan eller fåtöljen. Det är oftast lättare att rengöra ett avsnitt om två fot i fyrkant innan du flyttar until en annan avdelning.
Alternativt, om möbler är säker för både rengöring lösningsmedel och vatten, kan användas för en hemmagjord rengöringslösning.
Half of kopp milt rengöringsmedel – diskmedel, televisionättmedel (flytande eller pulver), eller flytande televisionål kommer allt arbete.
1/4 till half kopp varmt vatten
Rengöringsmedel och vatten bör kombineras i en skål och blandas väl med vispar tills stora mängder skum bildas. En duk doppas i lösningen, ringt väl, och sedan skrubbas försiktigt över ytan av klädseln i en cirkelrörelse. En andra trasa, doppad i klart vatten kan sedan användas för att skölja tyget. Vid rengöring stoppade möbler på detta sätt, är det oftast bäst att rengöra och skölja en sektion i taget, hålla kuddar åtskilda från resten av soffan för att låta dem torka helt. Efter sköljning, kan varje avsnitt utplånas med torra handdukar för att påskynda torktiden.
Besöok oss på vår hemsida för kontorsstädning stockholm för at få mer nödvändiga pointers om hur du tar hand om dina möbler och ditt hem. Vi ger dig alltid svar på vad du bör göra, så rådgör gärna med oss. Tack för att du läste min artikel och att den hjälpt dig. För mer records besöokay oss på www.Kontorsstädistockholm.Se så hittar vi det bästa lösningarna för din privata eller din företagsstädning i stockholm.

There are no comments yet

Why not be the first

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *